fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘGarda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei o staţie de...

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei o staţie de beton de lângă Timişoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Comisarii Gărzii de Mediu din Timiş au dat o amendă de 60.000 de lei unei staţii de beton care funcţiona lângă Timişoara şi au dispus oprirea activităţii, până la intrarea în legalitate, deoarece aceasta nu deţinea o autorizaţie de mediu.

”Comisarii GNM CJ Timiş au efectuat un control la un operator economic care defăşoară activităţi de fabricare a betonului cod CAEN 2363 şi au constatat faptul că activitatea se desfăşoară fără autorizaţie de mediu, fapt pentru care s-a aplicat sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei şi complementar s-a  dispus suspendarea activităţii, până la obţinerea autorizaţiei de mediu”, a transmis Garda de Mediu Timiş, marţi.

Reprezentanţii Gărzii de mediu atrag atenţia că această autorizaţie de mediu este obligatorie.

”Atragem din nou atenţia asupra faptului că funcţionarea fără autorizaţie de mediu este interzisă pentru activităţiile care fac obiectul procedurii de reglementare din punct de vedere a protecţiei mediului”, mai transmite Garda de Mediu Timiş.

Staţia de beton funcţiona lângă Timişoara, în localitatea Dumbrăviţa.

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel