fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘLiga AC LABS - proiect educațional al UPT

Liga AC LABS – proiect educațional al UPT

Publicat în

spot_img
spot_img

Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților) este cel mai mare proiect educațional al Ligii AC. În fiecare an, principalul obiectiv al acestui proiect constă în facilitarea colaborării între mediul academic și sectorul privat, oferind astfel studenților o oportunitate de a transforma teoria pe care o învață la facultate în practică.

În cadrul acestui proiect, studenții vor învăța lucruri noi și practice de la companii IT&C din Timișoara, care vor susține diverse laboratoare pe parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. În cadrul proiectului poate participa orice student din Timișoara, pasionat de această arie, indiferent de facultate sau universitate. Anul trecut s-au înregistrat un număr record de 927 de studenți înscriși, dintre care 480 au participat în cadrul celor 40 de laboratoare susținute de către cele 25 de firme partenere.

Ceremonia de deschidere a proiectului Liga AC LABS va avea loc pe 27 februarie 2024, începând cu ora 14:00, la Cantina Universității Politehnica Timișoara, unde reprezentanți ai companiilor partenere vor prezenta laboratoarele pe care le vor susține în acest an. Durata laboratoarelor va fi de 10 săptămâni, oferind participanților o experiență valoroasă în domeniul IT&C. Printre firmele implicate se enumeră: Bitdefender, Continental Automotive România, Nokia, ZF Group și Eviden România.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, participanții sunt invitați să viziteze site-ul oficial al proiectului: labs.ligaac.ro sau să urmărească rețelele de socializare pe care activăm: @ligaaclabs (Instagram) și Liga AC LABS (Facebook). Perioada de înscriere este între 25 februarie 2024 și 3 martie 2024.

Ioana Pop

Articole recente

Un microbuz a luat foc pe A1, în județul Arad

Nu au fost victime.

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

Din toamnă zburăm la București și Londra, de la Oradea

Zeci de companii, sute de oferte și mii de studenți și absolvenți la Zilele Carierei UPT

Aproape 60 de firme naționale și internaționale, dar și instituții de stat au expus la standuri sute de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți

Două eleve de liceu din Timișoara au ajuns la spital, după ce un coleg a pulverizat spray lacrimogen la baie

Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă, după ce două eleve de la Liceul Tehnologic Electrotimiş au ajuns la spital după un incident care a avut loc în baie.

Mai multe articole de același fel