fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALOltenii fură în Timișoara | L-au prins la Craiova pe cel care...

Oltenii fură în Timișoara | L-au prins la Craiova pe cel care a jefuit un magazin de bijuterii

Publicat în

spot_img
spot_img

Bărbatul care marţi a jefuit un magazin de bijuterii din Timişoara cu ajutorul unui spray paralizant a fost prins. Acesta are 48 de ani şi a fost găsit în Craiova, urmând să fie dus la audieri, la sediului Poliţiei Timişoara.

”La data de 22.02.2024, în jurul orei 12:00, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, în colaborare cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tălhărie calificată, ce a avut loc în data de 20.02.2024, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timişoara. Bărbatul va fi adus la audieri la sediul Poliţiei municipiului Timişoara”, a transmis IPJ Timiş, joi.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Bărbatul a intrat în magazinul de bijuterii marţi, când înăuntru nu se aflau clienţi. A cerut să vadă două lanţuri din aur, pretinzând că doreşte să cumpere o bijuterie.

La un moment dat le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul magazinului a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat spray paralizant în faţă, apoi a dispărut.

Proprietarul a declarat că a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere.

De asemenea, pe pagina de Facebook a magazinului a fost publicată o fotografie a acestuia, iar în mesajul care o însoţeşte, este anunţată o recompensă pentru orice informaţie care va duce la prinderea hoţului.

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel