fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTO mașină a luat foc, în urma unui accident pe autostrada A1,...

O mașină a luat foc, în urma unui accident pe autostrada A1, în apropiere de Făget

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident a avut loc duminică pe autostrada A1, în zona localităţii Făget din judeţul Timiş. Au fost implicate o autoutilitară şi două maşini. Autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil, iar una dintre maşini a luat foc.

”Duminică, 10.03.2024, la ora 14:39, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1, km 436. Din cadrul Staţiei Făget au intervenit o autospecială de primă intervenţie si comandă şi un echipaj SMURD. În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară, care s-a răsturnat pe carosabil, şi alte 2 autoturisme. La un autoturism a izbucnit un incendiu la nivelul compartimentului motor”, a transmis ISU Timiş.

În urma accidentului, o femeie pasager în autoutilitară a fost rănită. Aceasta a fost transportată la Spitalul orăşenesc Făget conştientă si cooperantă, cu răni la o mână.

Polițiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas