fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEAcțiunea ”Blocada” a Poliției Rutiere | 10% din șoferi, sancționați din cauza...

Acțiunea ”Blocada” a Poliției Rutiere | 10% din șoferi, sancționați din cauza alcoolului

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 250 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti, într-o zi, în cadrul acţiunii „Blocada”. Peste 100 dintre acestea au fost ridicate pentru consum de alcool şi depăşirea vitezei legale.

Reprezentanţii Poliţiei Române au transmis, printr-un comunicat de presă, că la nivel naţional, aproximativ 3.625 de poliţişti şi jandarmi au acţionat vineri, în cadrul acţiunii „Blocada”, pentru prevenirea faptelor cu violenţă, prevenirea traficului şi consumului de droguri, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

“Au fost organizate 431 de filtre, în cadrul activităţilor desfăşurate, fiind verificate 7.216 autovehicule şi legitimate 11.147 de persoane. Acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei în trafic au continuat, fiind efectuate 3.851 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest şi 195 cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive”, au precizat poliţiştii.

Astfel, în cadrul acţiunii Blocada, poliţiştii au constatat 19 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 256 de permise de conducere, dintre care 26 pentru alcool şi 76 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 199 de certificate de înmatriculare.

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel