fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘIntersecții: Omul lui Da Vinci

Intersecții: Omul lui Da Vinci

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită la o întâlnire aflată sub semnul Intersecțiilor:

Suntem fascinați de Mona Lisa, de Omul Vitruvian și de lecțiile de disecție ale lui da Vinci. Omul lui da Vinci este atât de complex, încât mintea umană încă mai caută să îl descopere. Fie că e în tablouri, proiecte de zbor sau mușchiul uman trasat la limita perfecțiunii. Vom călători prin schițele și mintea atât de fascinantă a Omului de ieri și de azi, lăsându-ne surprinși la fiecare pas.

Întâlnirea are loc marți, 19 martie 2024, de la ora 19.00, în clădirea Poșta Mare (strada Cicio Pop, nr. 2), etaj I.

Organizator: ș.l. dr. Patricia-Dorli Dumescu

Înscrierea prealabilă este recomandabilă și se face prin completarea acestui formular.

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas