fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂEveniment de neratat la Brașov | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota își...

Eveniment de neratat la Brașov | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota își lansează albumul ”Chronos – The Master of Time”

Publicat în

spot_img
spot_img

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota este artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evoluții naționale si internaționale. Un nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vandut peste 30.000 de albume si a concertat in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.

Artistul a lansat al treilea său album intitulat BLISS in Las Vegas printr-un concert la Hilton Lake Las Vegas alături de Henderson Symphonic Orchestra, unde s-a bucurat de o sala arhiplina, concert la care s-a prezentat și Celine Dion in public sa-l asculte. Artista nu este singura vedeta internațională care a călcat pragul sălii de spectacol la concertele lui Bogdan. Printre VIP-urile americane cărora Bogdan le-a cântat se număra si fostul primar al New York- ului Rudy Giuliani, dr. Miriam si Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume care ulterior au devenit si prieteni apropiați ai artistului, cântăreața Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat intr-o producție Cirque du Soleil numită One Night for One Drop si lista poate continua.

Bogdan a apărut pe prima pagina a revistelor VIP si Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la secțiunea Arta de către Academia Europeana Hubners Who is Who și a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News si Channel 3.

Dupa 8 ani de concerte, recitaluri si producție media in SUA Bogdan s-a reîntors în țară și va lansa al patrulea album intitulat “Chronos – The Master of Time” în Brașov. Spectacolul de lansare a albumului “Chronos” va avea loc pe 11 aprilie 2024, cu începere de la ora 18:30, la Hotel Kronwell din Brașov.

Experiența spectatorilor va fi una fabuloasă, grație îmbinării originale a mai multor arte (muzica, proiecții video, joc de lumini), in stilul mega producțiilor de pe scenele Las Vegas-ului. Concertul este un eveniment cu covor roșu și șampanie organizatorii dorind sa ofere un tratament deosebit publicului in cadrul sesiunii de autografe si fotografii oficiale de la finalul serii.

Biletele sunt puse in vânzare in rețeaua iabilet.ro.

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel