fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLVești bune de la Oradea | Se deschide circulația pe Drumul Expres...

Vești bune de la Oradea | Se deschide circulația pe Drumul Expres 16

Publicat în

spot_img
spot_img

„Circulaţia pe DEx16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei, fără TVA, finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a scris Cristian Pistol, luni pe Facebook.

16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei (fără TVA), finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a scris Cristian Pistol, luni pe Facebook.

Şi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, luni pe TikTok, că se deschide în scurt timp, drumul de legătură Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntrandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel