fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADUn copil de 2 ani a murit după ce s-a înecat într-un...

Un copil de 2 ani a murit după ce s-a înecat într-un bazin de colectare a apei

Publicat în

spot_img
spot_img

Un copil de doar doi ani din localitatea Vasile Goldiş, judeţul Arad, a murit, miercuri, după ce s-a înecat într-un bazin de colectare a apei din curtea casei în care locuia.

”Astăzi, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, am fost anunţaţi despre faptul că un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiş. De îndată, pentru misiune a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ineu, ulterior fiind solicitat şi echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

Copilul a fost găsit inconştient şi în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. 

”La sosirea echipajului SAJ, minorul era în stare de inconştienţă, fiind extras din bazin de către părinţi. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajele medicale prezente, minorul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a mai pecizat ISU Arad.

Ioana Pop

Articole recente

Ciucă: Acum este o oportunitate pentru PNL să câștige municipiul Baia Mare

PNL Maramureș și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

Mai multe articole de același fel

Anchetă la Arad | Sunt verificate mai multe contracte ce ar fi fost atribuite fără licitaţie de Consiliul Judeţean

Procurorii arădeni au anunţat, vineri, că fac cercetări pentru abuz în serviciu în legătură cu mai multe contracte care ar fi fost atribuite de Consiliul Judeţean fără licitaţie publică, prin intermediul unor instituţii subordonate