fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEMarius Voineag, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial DNA Oradea: Din...

Marius Voineag, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial DNA Oradea: Din păcate, în România ne-am obişnuit să nu avem aşteptări prea ridicate când vorbim de condiţiile de muncă la stat

Publicat în

spot_img
spot_img

Procurorul-şef al DNA, Marius Voineag, a participat, joi, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial Oradea şi s-a referit la condiţiile în care se lucrează în instituţiile de stat din România, care nu sunt ”prea ridicate”.

”Din păcate, în România ne-am obişnuit să nu avem aşteptări prea ridicate când vorbim de condiţiile de muncă la stat. Aceasta este o abordare greşită. Dacă cea mai importantă resursă a noastră sunt oamenii, atunci ne interesează ca ei să fie cât mai productivi şi cât mai motivaţi, iar condiţiile de muncă şi infrastructura disponibilă trebuie să fie la standarde cu nimic mai prejos decât cele din mediul privat. Având în vedere natura muncii noastre este important ca oamenii să dispună de resurse corespunzătoare şi să vină cu plăcere la muncă”, a declarat, joi, procurorul-şef al DNA, Marius Voineag.

Potrivit acestuia, a doua resursă importantă în activitatea instituţiei este reputaţia, iar una dintre componentele acesteia se referă la imaginea instituţiei.

”Din această imagine face parte şi sediul. Un sediu modern prezintă o identitate de imagine care transmite mesajul că şi instituţia este una modernă. Această inaugurare face parte din strategia noastră de a creşte capacitatea instituţională investind şi in infrastructura instituţiei. De fapt acesta este un mod de a investi indirect în oameni: de a creşte productivitatea şi motivaţia celor care lucrează în instituţie şi de a creşte atractivitatea pentru cei din afară.”, a mai declarat procurorul-şef al DNA, Marius Voineag.

Voineag a participat la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial Oradea.

Imobilul, reprezentând etajul 1 al clădirii Apollo din str. Republicii nr. 12, a fost dat în administrarea DNA în anul 2016 prin hotărâre de guvern şi din acel moment au fost făcute demersuri pentru ca imobilul să poată fi folosit de procurorii Serviciului teritorial Oradea.

Ulterior, Compania Naţională de Investiţii s-a ocupat de renovarea sediului şi dotarea acestuia.

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel