fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJPlan roșu de intervenție în Câmpia Turzii, după ce muncitori de la...

Plan roșu de intervenție în Câmpia Turzii, după ce muncitori de la o fabrică de mobilă s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare

Publicat în

spot_img
spot_img

Autorităţile din judeţul Cluj au activat, luni, Plan Roşu de Intervenţie, după ce muncitori de la o fabrică de mobilă din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare. Au fost evaluate 13 persoane, dar toate au refuzat transportul la spital.

„La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic, situat pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunţat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanţă. Toate cele 12 persoane sunt conştiente şi cooperante, acuzând stare de rău. Astfel, a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Spaţiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat. La misiune iau parte o autospecială cu apă şi spumă, 2 ambulanţe SMURD şi 3 echipaje SAJ”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ulterior, ISU Cluj a revenit cu precizarea că 14 persoane sunt evaluate de medici.

„Au fost evaluate 14 persoane de către echipajele medicale. Din fericire, toate prezintă simptome uşoare. Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital. Până acum, niciuna nu a fost transportată la spital”, se mai arată în informarea ISU Cluj. 

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel