fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALBun venit, G4Food! Un nou produs al colegilor de la G4Media țintește...

Bun venit, G4Food! Un nou produs al colegilor de la G4Media țintește oamenii preocupați de tot ceea ce consumă zilnic

Publicat în

spot_img
spot_img

G4Food, o nouă platformă dezvoltată de G4Media, a fost lansată marți, în cadrul unui eveniment despre provocările de azi ale principalilor jucători din industria alimentară. La 6 ani de la lansarea G4Media, lansăm al treilea produs, G4Food, după ce acum trei ani am lansat Economedia.

G4Food.ro este o publicație care se adresează oamenilor preocupați de tot ceea ce consumă zilnic – pentru a duce o viață sănătoasă, productivă și împlinită -, precum și companiilor care le oferă alimentele, băuturile și serviciile de care au nevoie pentru a-și atinge aceste obiective. Site-ul acoperă domenii variate din sectorul agro-alimentar, unul dintre cele mai importante pentru civilizația umană.

G4Food.ro își propune să promoveze noile tehnologii, produse și servicii din domeniu, care protejează mediul înconjurător și îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor.

Cititorii găsesc, pe site, știri, analize, reportaje și interviuri din domenii variate, printre care amintim: alimente bio, mâncare sănătoasă, diete, hrană tradițională, evenimente de profil, piețe, evoluția prețurilor sau FoodTech – tehnologiile care revoluționează producția de hrană într-o lume tot mai populată și poluată.

G4Food.ro oferă conținut realizat la standarde jurnalistice ridicate, inclusiv conținut video produs în studio propriu, într-o lume în care fenomenul știrilor false ia amploare. Domeniul este bombardat zilnic cu diverse teze propagandistice, care afectează sănătatea oamenilor, dar și afacerile din domeniu.

Fondat de jurnalistul Dumitru Bădița, jurnalist cu o experienţă de peste 20 de ani, site-ul face acum parte din portofoliul companiei G4Media, care mai deține publicațiile G4Media.ro și Economedia.ro.

Project managerul G4Food.ro, Adrian Popa, are 18 ani de experiență în presa centrală și este specializat pe domeniile economic și tehnologie. Proiectul va beneficia de contribuțiile unor jurnaliști cu experiență din cadrul grupului G4Media, dar și ale unor colaboratori externi.

G4Food.ro își propune să devină principala sursă de noutăți despre jucătorii din domeniu, activitatea lor și un ghid pentru oamenii care doresc să trăiască sănătos, pentru cei care au nevoie de informații despre alimentele și băuturile care îi pot susține în diverse activități sportive, dar și pentru oricine vrea să fie la curent cu cele mai noi știri din domeniul agro-alimentar.

Valorile principale ale G4Food.ro sunt: responsabilitatea, transparența și europenismul.

Redactia

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel