fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLDirector CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură...

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă că, joi, la ora 15.00, se va deschide cicrculaţia pe Drumul expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi Autostrada Transilvania.

”Mâine la ora 15.00 se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3 (Autostrada Transilvania)! Construcţia celor 19 km ai acestui drum a fost finanţată prin POIM”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cristian Pistol.

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.

Pistol mai precizează că, pentru execuţia Drumului Expres Arad – Oradea (121 km), contractul  a fost lansat în licitaţie iar acum se află este în faza de pregătire a ofertelor.

Ioana Pop

Articole recente

Un microbuz a luat foc pe A1, în județul Arad

Nu au fost victime.

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

Din toamnă zburăm la București și Londra, de la Oradea

Zeci de companii, sute de oferte și mii de studenți și absolvenți la Zilele Carierei UPT

Aproape 60 de firme naționale și internaționale, dar și instituții de stat au expus la standuri sute de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți

Două eleve de liceu din Timișoara au ajuns la spital, după ce un coleg a pulverizat spray lacrimogen la baie

Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă, după ce două eleve de la Liceul Tehnologic Electrotimiş au ajuns la spital după un incident care a avut loc în baie.

Mai multe articole de același fel