fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTEPapa Francisc și-a anulat în ultimul moment participarea la Drumul Crucii

Papa Francisc și-a anulat în ultimul moment participarea la Drumul Crucii

Publicat în

spot_img
spot_img

Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, şi-a anulat vineri, în ultimul moment, participarea la Drumul Crucii, la Colosseumul din Roma, pe fondul unor îngrijorări cu privire la starea sănătăţii sale, relatează AFP.

”Pentru a-şi proteja sănătatea, Sanctitatea Sa Francisc va urmări în această (vineri) seară Drumul Crucii la Colosseum de la Reşeinţa Santa Marta”, anunţă într-un comunicat Vaticanul.

La momenttul anunţului, cu câteva momente înainte de începutul ceremoniei, organizatorii au retras fotoliul Papei, depus pe un deal, în faţa Colosseumului.

Papa și-a anulat participarea și în 2023

Iezuitul argentinian şi-a anulat participarea şi în 2023, din motive de sănătate, la câteva zile după o spitalizare de trei zile din cauza unei bronşite, însă această decizie a fost comunicată în avans, spre deosebire de aceasta.

În faţa amfiteatrului roman, iluminat spectaculos, mii de credincioşi din numeroase ţări, adesea cu o lumânare în mână, s-au adunat în tăcere pentru a asista la acest moment puternic al Săptămânii Patimilor care precede sărbătoarea Paştelui.

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

ELEDELÜNK

A samáriai asszonyról szóló történetben azt olvassuk, hogy miután ez a rossz nô újjászületett és megtért a Jézus Krisztussal való találkozás hatására, visszatért a városába és hírül adta mindenkinek, hogy mi ment végbe vele.