fbpx
spot_img
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALRectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Rectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Publicat în

spot_img
spot_img

Rectorul Universității din Petroșani și scriitorul Valeriu Butulescu se alătură echipei social-democrate de la Petroșani condusă de primarul în funcție, Tiberiu Iacob-Ridzi, cei doi regăsindu-se și pe lista de consilieri locali ai partidului.

Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele interimar al organizației social-democrate din Petroșani, continuă întărirea echipei PSD din municipiu, reușind să aducă de partea sa oameni de valoare. Luni, 15 aprilie, Sorin Radu, rectorul Universității din Petroșani, dar și scriitorul Valeriu Butulescu, s-au alăturat echipei. Ei vor ocupa și poziții pe lista consilierilor locali.

„Îi am alături de mine pe dl. Rector al Universității din Petroșani, Sorin Radu, și pe dl. Valeriu Butulescu. De astăzi dumnealor s-au înscris în PSD și vor face parte din echipa PSD în consiliul local. Este o onoare pentru mine, faptul că cei doi au acceptat să se înscrie în PSD și să se alăture echipei PSD pentru alegerile care vor urma în data de 9 iunie”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele interimar al PSD Petroșani.

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic și dezvoltării vizibilității universității pe plan mondial. Sorin Radu a mai fost parte a vieții politice din Valea Jiului, dintotdeauna la PSD.

„Poate pare o surpriză faptul că m-am reînscris în PSD după 4 ani. N-am trecut la un alt partid. Am revenit la PSD în urma discuțiilor avute cu domnul primar și cu alți colegi, că universitatea nu trebuie să fie doar o voce care să coaguleze eforturile din Valea Jiului pentru proiecte mari, ci ea trebuie să aibă un rol și în dezvoltarea unor proiecte care să vizeze, în primul rând, municipiul Petroșani, pentru că aici trăim și ne desfășurăm activitatea marea majoritate a cadrelor didactice, personalului administrativ și a studenților. Am conștientizat că nu pot face parte din consiliul local, dacă nu am această apartenență la PSD, pentru că trebuie să gândim împreună și să avem poate o consultare mai largă atunci când propunem proiecte, sau le validăm în CL. Cum am fost totdeauna la PSD și cunosc marea majoritate a celor care sunt și care au venit în PSD, consider că o echipă a PSD-ului valoroasă poate dezvolta proiecte valoroase pentru Petroșani”, a spus Sorin Radu, candidat la CL Petroșani din partea PSD.

Ioana Pop

Articole recente

Decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF “Victor Babeş” din Timişoara, prof. univ. dr. Bogdan Timar, este noul președinte al Societății Române de Diabet

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice este una dintre cele mai vechi și importante societăți științifice medicale din România

Ploi torențiale și grindină în jumătate de țară

Un cod galben de furtuni care se va extinde în jumătate de țară a fost emis marți de ANM. Avertizarea este valabilă la început în nouă județe din sud, iar apoi se extinde până joi în jumătate de țară.

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean Maramureș: ”Proiecte realizate și în derulare de zeci de milioane de euro în Botiza!” (PE)

Deputatul Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru președinția Consiliului Județean a arătat că este mândru de toți primarii harnici ai Partidului Social-Democrat iar unul dintre aceștia este colegul și prietenul său, Florea Poienar, primarul comunei Botiza CMF: 21240002

Se deschide frontiera româno-sârbă pentru bicicliști și ambarcațiuni

Timișenii vor putea trece granița în țara vecină pe bicicletă, dar și cu ambarcațiunile proprii o dată pe lună, începând cu acest sfârșit de săptămână până în octombrie 2024.

Mai multe articole de același fel