fbpx
spot_img
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJO elevă de 17 ani din Cluj s-a aruncat de la etaj,...

O elevă de 17 ani din Cluj s-a aruncat de la etaj, în timpul orei de engleză

Publicat în

spot_img
spot_img

O elevă de 17 ani este internată în spital, cu fracturi și contuzii, după ce a căzut de la etaj, în timpul orei de engleză. Incidentul șocant, care ridică multe semne de întrebare, s-a petrecut, luni, la amiază, într-un liceu de arte din Cluj-Napoca.

Tânăra, elevă în clasa a X-a, a căzut de la etajul 1 chiar în timpul orei de engleză. S-a întâmplat sub ochii colegilor săi și ai profesoarei, care a încercat să intervină când a văzut-o pe adolescentă pe pervaz.

„În timp ce profesoara oferea explicații unui alt elev din clasă, aceasta s-a așezat pe pervazul geamului din spatele clasei, iar când profesoara a atenționat-o să coboare îndreptându-se spre ea, aceasta a căzut”, a transmis Amalia Gurzău, purtător de cuvânt IȘJ Cluj.

Imediat după incident, conducerea școlii a anunțat Inspectoratul Școlar și a sunat la 112. Echipajele de intervenție au găsit-o pe tânără conștientă, dar cu mai multe traumatisme. Motivul pentru care a făcut acest gest este neclar, deocamdată.

„Din primele verificări efectuate a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în condiții ce urmează a fi stabilite în cazul anchetei”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Fata este internată, acum, în spital. Are mai multe lovituri la cap și fracturi la unul dintre brațe. Un dosar penal pentru vătămare din culpă a fost deschis în urma acestui incident.

Ioana Pop

Articole recente

Sistare alimentare cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Vulcan

Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din...

Dublă lansare de carte la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

Evenimentul este găzduit de Galeria Indecis, în parteneriat cu Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Program bogat și multă distracție la ediția cu numărul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare

Evenimentul are loc în 24-26 mai. Vezi programul complet

International Staff Week la Universitatea Politehnica Timișoara, cu oaspeți din 16 țări

Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 20-24 mai 2024 cea de-a doua ediție a Săptămânii Internaționale Erasmus+, cu tema „Sinergii în lumea academică: cultivarea alianțelor, facilitarea interculturalității și promovarea durabilității”.

Mai multe articole de același fel

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge, în cadrul campaniei Blood Network

Persoanele care donează sânge între 18 mai şi 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât şi în Centrele de Transfuzie din ţară, în cadrul campaniei Blood Network ajunsă în acest an la a X-a ediţie, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea.

UBB lansează o platformă de cercetare a sănătăţii la nivel internaţional

Platforma este rezultatul colaborării între două institute de referinţă ale UBB: Institutul de Studii Avansate în Psihoterapie şi Sănătate Mintală Aplicată (Institutul de Sănătate Mintală)