fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘDoi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi la primele ore ale dimineţii, în timp ce încercau să captureze un grup de migranţi. Când au fost încolțiți, într-o parcare de pe autostrada A1, din judeţul Timiş, indivizii au devenit violenți.

Episodul şocant a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, în parcarea unei benzinării de la intrarea pe autostrada A1, dinspre Timișoara spre Arad. Grupul, format din 7 migranţi, încerca să urce în remorca unui camion parcat acolo, fără ca şoferul să ştie. Acela a fost momentul când străinii au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră. În încercarea de a scăpa, una dintre călăuze a scos un cuţit şi i-a atacat pe poliţişti.

Cei doi poliţişti au fost răniţi la umăr şi picior, dar nu au rămas internaţi.

Între timp, în zonă au ajuns echipaje de criminalişti, jandarmi şi poliţişti.

Oamenii legii au tras nu mai puţin de 13 focuri de armă pentru prinderea străinilor. 10 migranţi au fost prinși imediat. Din cele trei călăuze, doar una a fost capturată imediat.

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea un grup de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România. El a fost capturat în Timişoara. Traficantul de migranţi a fost depistat în zona Iosefin din Timişoara. El se ascundea în curtea unei case de pe strada Preyer.

Ioana Pop

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Tech Talks by UPT, conferința de tehnologie organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, un succes din toate punctele de vedere

Nouă speakeri de talie mondială, experți de top din industria AI, lideri de opinie și pionieri în domeniu au urcat vineri, 17 mai 2024, pe scena cinematografului Timiș pentru a prezenta perspectivele proprii și a explora impactul inteligenței artificiale asupra societății și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți viețile oamenilor