fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJIntrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge, în...

Intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge, în cadrul campaniei Blood Network

Publicat în

spot_img
spot_img

Persoanele care donează sânge între 18 mai şi 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât şi în Centrele de Transfuzie din ţară, în cadrul campaniei Blood Network ajunsă în acest an la a X-a ediţie, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea, au anunţat organizatorii.

„Anul acesta, numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de zece: Bucureşti, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureş, Zalău, Constanţa, Târgu-Jiu, Ploieşti, Cluj şi Timişoara. Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8,00 şi 14,00, şi se înscriu în baza de date ‘Şi Eu Donez’ (reteaua.sieudonez.ro), primesc un bilet de o zi, pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024”, au anunţat organizatorii campaniei.

Potrivit sursei citate, Blood Network este cea mai longevivă iniţiativă de donare de sânge din România, de la începutul campaniei fiind salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacităţii de recoltare, iar cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-ul https://wkf.ms/446Npkn pentru UNTOLD şi https://wkf.ms/3vR9aYQ pentru Neversea.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Şi Eu Donez” şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie la Constanţa, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 şi 11 august, în Cluj-Napoca. 

Ioana Pop

Articole recente

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

UDMR şi-a consolidat prezenţa în administraţiile locale din Ţinutul Secuiesc

În majoritatea oraşelor, primarii realeşi au câştigat detaşat, iar formaţiunea se aşteaptă să obţină mai multe mandate de consilier.

Mai multe articole de același fel