fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUBiroul Electoral de Circumscripţie a anulat organizarea Zilelor municipiului Mediaş

Biroul Electoral de Circumscripţie a anulat organizarea Zilelor municipiului Mediaş

Publicat în

spot_img
spot_img

Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) al municipiului Mediaş a decis anularea Zilelor Mediaşului, care erau programate să aibă loc în perioada 31 mai – 2 iunie, iar primarul liberal, candidat pentru un nou mandat, Gheorghe Roman, a anunţat sâmbătă că va contesta decizia la Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

„Dragi medieşeni, în urma contestaţiilor făcute de către PSD şi AUR, Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Mediaş a luat decizia de a anula Organizarea Zilelor Mediaşului stabilite a se organiza în perioada 31 mai – 2 iunie. În ceea ce ne priveşte, vom contesta la Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Este curios faptul că în multe alte localităţi din ţară printre care (Craiova, Cluj, Galaţi, Alba Iulia …) se organizează în perioada 31 mai – 2 iunie tot felul de evenimente fără ca cineva să le conteste. Voi transmite public decizia pe care o va lua BEJ Sibiu”, a transmis primarul Mediaşului, Gheorghe Roman.

PSD şi AUR Mediaş au reclamat la BEC că ar putea fi încălcate reguli privind campania electorală de către PNL dacă vor avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie Zilele Mediaşului.

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel