fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEÎncep "Zilele Carierei" la Universitatea din Oradea

Încep „Zilele Carierei” la Universitatea din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Ediţia din acest an a „Zilelor Carierei” la Universitatea din Oradea se va desfăşura în perioada 29-30 mai în Biblioteca universitară, ocazie pentru studenţi şi absolvenţi să îşi găsească joburi şi internshipuri în diferite domenii.

Potrivit unui comunicat al Universităţii din Oradea, atât miercuri, cât şi joi, evenimentul va fi deschis între orele 10 şi 16.

„Evenimentul se anunţă a fi unul plin de oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi, cu o gamă largă de joburi şi internshipuri, disponibile pentru ei în diverse domenii”, a transmis preşedintele Asociaţiei Alumni (coorganizator), conf. univ. dr. Dorin Coita, cadru didactic al Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Comunicatul precizează că la Zilele carierei şi-au anunţat participarea instituţii din sectorul de stat, siguranţă şi ordine publică, companii private din domenii precum: inginerie şi producţie, servicii, mentenanţă, bănci etc..

Pentru prima oară, companiile participante vor prezenta şi joburi pentru persoanele cu dizabilităţi.

„Unele companii oferă şi locuri de muncă special destinate persoanelor cu dizabilităţi, demonstrând un angajament faţă de diversitate şi incluziune pe piaţa muncii”, a precizat Dorin Coita.

„Zilele Carierei” sunt organizate de Universitatea din Oradea şi de Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera (CCSC), în colaborare cu Asociaţia Alumni.

Ioana Pop

Articole recente

Primul primar rom din judeţul Covasna spune că a scris istorie, după ce l-a învins pe candidatul UDMR

Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Covasna, Alexandru Racolţa, care a fost ales în funcţia de primar al comunei Belin, a declarat că îşi propune să lucreze cu o echipă de specialişti alături de care să dezvolte localitatea în următorii patru ani

Percheziţii în judeţele Timiş şi Arad, la persoane suspectate de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste un milion de lei

Sunt vizate firme din domeniul exploatării agregatelor minerale, fabricarea betoanelor şi mortarelor, dar şi de contabilitate

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Mai multe articole de același fel

Spectacole studio în Sala Transilvania, la 12-a ediție a Festivalului Poimâine de la Oradea

În perioada 10-16 iunie, va avea loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului „HolnapUtán – Poimâine” al Teatrului Szigligeti, cu spectacole ale teatrelor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc și Sfântu Gheorghe, precum și ale teatrului gazdă, respectiv ale universităților de teatru din Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Budapesta.