fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEDE ULTIM MOMENT: Posibilă fraudă la o secție de votare din Maramureș....

DE ULTIM MOMENT: Posibilă fraudă la o secție de votare din Maramureș. Au apărut criminaliștii

Publicat în

spot_img
spot_img

CULMEA RUȘINII! Președintele secției de votare 202 (Rohia), locul în care au descins criminaliștii, era inițial pe lista consilierilor PNL

În această seară, la secția de votare numărul 202 din Rohia, circumscripția Târgu Lăpuș, președintele secției de votare ar fi plecat cu ștampilele acasă, existând suspiciunea de fraudă electorală. 

Aspect confirmat de IPJ Maramureș:

„La ora 21.37, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că președintele unei secții de votare din localitatea Rohia ar fi părăsit secția, având asupra sa ștampilele de vot.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări pentru a clarifica aspectele sesizate și a lua măsurile legale.” – arată IPJ Maramureș.

Criminaliștii ar fi ajuns la Rohia, constatând că stampilele au fost folosite! Redacția eMaramures.ro a avertizat cu 5 zile înainte despre situația de posibilă fraudă de la Târgu Lăpuș, privind incompatibilitatea mascată a președintei circumscripției și candidatului PNL. VEZI DETALII.  

Președintele secției de votare la care au loc verificările polițiștilor criminaliști este susținător al PNL-ului și candidatului Vlad Herman.

În urma verificărilor, toate cele 5 stampile de vot au fost îmbibate în tuș, lăsând urme! Va rămâne de văzut ce măsuri se vor lua. În momentul de față sunt făcute mai multe verificări la Biroul de Circumscripție din Târgu Lăpuș.

Însă, cireașa de pe tort este faptul că Leșe, președintele secției de vot în care a avut loc incidentul, a fost inițial pe listelele PNL pentru consiliul local Târgu Lăpuș!

Material în actualizare!

Andrei Buda

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel