fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTZece persoane implicate într-un accident rutier pe drumul naţional care leagă Timişul...

Zece persoane implicate într-un accident rutier pe drumul naţional care leagă Timişul de Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident rutier a avut loc duminică pe DN 68A, la Coşava, la ieşirea din judeţul Timiş, spre judeţul Hunedoara, în care au fost implicate zece persoane, dintre care două femei au fost grav rănite. A intervenit elicopterul SMURD.

”Duminică, 09.06.2024, în jurul orei 09:40, pompierii din cadrul Secţiei Făget şi Detaşamentului Lugoj au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Coşeviţa. La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD, precum şi elicopterul SMURD Caransebeş, şi o ambulanţă SAJ cu medic”, a transmis ISU Timiş.

În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În maşină erau două persoane, iar în microbuz au fost 8 persoane.

”În urma evenimentului, două persoane din microbuz au ramas încarcerate. Cele două victime au fost descarcerate şi predate echipajelor medicale; o victimă de sex feminin, conştientă şi cooperantă şi o altă victimă de sex feminin, în stare inconştientă. Celelalte persoane implicate sunt evaluate medical la faţa locului. Cele doua persoane din autoturism refuză transportul la spital”, a mai precizat ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel

„Ziua Învățătorului”  a fost celebrată la Timișoara în cadrul primei (NE)conferințe organizate de Asociația „Inițiativă în Educație”

„Ziua Învățătorului” a fost celebrată la Timișoara de peste 130 de cadre didactice și membri ai diferitelor organizații și instituții educaționale și culturale în cadrul evenimentului educațional județean „(NE)conferința FORMA inEDU”