fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂIlie Bolojan câștigă, fără emoții, un nou mandat în fruntea CJ Bihor

Ilie Bolojan câștigă, fără emoții, un nou mandat în fruntea CJ Bihor

Publicat în

spot_img
spot_img

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a câştigat un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, al doilea, şi a transmis mulţumiri pentru încredere celor care l-au votat.

Potrivit postării sale, după centralizarea a 99% din rezultatele obţinute la secţiile de vot din judeţul Bihor, procentele arată, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, pe prima poziţie Ilie Bolojan (PNL) cu 57%, urmat de Cseke Attila (UDMR) – 19%, Aurel Mohan (PSD) – 15,5% şi Ciprian Blejan (AUR) – 4%.

Pentru posturile de consilieri judeţeni, PNL se află tot pe primul loc – 51%, urmat apoi de UDMR – 20%, PSD – 18% şi AUR – 5%.

„Mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul de încredere şi în aceste alegeri! Respect pentru bihoreni! Mulţumesc tuturor candidaţilor liberali, colegilor şi voluntarilor care au susţinut campania electorală. Votul bihorenilor s-a bazat, în mare măsură, pe proiectele care au fost realizate în aceşti ani în judeţul nostru. Mulţumesc echipei din Consiliul Judeţean, colegilor, partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte. Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun”, a mai transmis Ilie Bolojan. 

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel