fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂLa Timișoara Fritz l-a bătut din nou pe Robu și își asigură...

La Timișoara Fritz l-a bătut din nou pe Robu și își asigură al doilea mandat

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care a candidat la alegerile locale de duminică pentru al doilea mandat de edil din partea Alianţei Dreapta Unită, şi-a anunţat victoria în alegeri.

El a afirmat că într-un sfert dintre secţiile de votare din Timişoara, potrivit numărătorii paralele a partidului său, a ieşit învingător împotriva principalului său contracandidat, Nicolae Robu.

”Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar nişte zvonuri, acuma este o certitudine, Alianţa Timişoara Unită a câştigat Timişoara. După numărătoarea noastră paralelă, avem deocamdată, din 207 secţii, 45 de secţii cu rezultate pentru primar, deci cam un sfert din secţii avem rezultate şi după aceste rezultate, Dominic Fritz a câştigat 49 la sută şi Nicolae Robu a câştigat 35 la sută”, a declarat Dominic Fritz.

El a apreciat că Timişoara a votat pentru investiţii în educaţie şi sănătate, precum şi în infrastructură.

”Bineînţeles că acest rezultat se poate mişca într-o parte sau alta, dar cert este că astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingători. Astăzi timişorenii au dat un vot să mergem înainte, timişorenii au dat un vot să investim în educaţie şi să ne asigurăm că fiecare copil din Timişoara are acces la o infrastructură de educaţie de calitate. Timişorenii astăzi au votat să mergem înainte, să investim în sănătate şi să facem un nou spital municipal. Astăzi timişorenii au votat să mergem înainte, să investim în continuare în infrastructura oraşului, într-un transport comun de calitate astfel încât să ne crească calitatea vieţii tuturor. Şi da, astăzi timişorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat din patrimoniul Timişoarei”, a spus Fritz.

Potrivit lui Fritz, victoria ADU la alegerile din Timişoara este un semnal pentru România.

”Un lucru este clar, această victorie pentru ADU este şi un semnal pentru România, că Timişoara şi în 2024 este ferm împotriva pesedismului, este ferm împotriva naţionalismului. Şi da, Timişoara transmite acestei ţări, PSD poate fi învins”, a precizat Fritz.

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel