fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTTimișorenii de la K-ZE KARATE, vicecampioni la Bihor Open

Timișorenii de la K-ZE KARATE, vicecampioni la Bihor Open

Publicat în

spot_img
spot_img

Cu 38 de sportivi și 50 de medalii obținute, K-ZE Karate a fost desemnat vicecampion pe cluburi la Bihor Open, 2nd WORLD EUROPEAN REGIONAL CHAMPIONSHIPS 

Final de săptămână intens pentru sportivii clubului K-ZE Karate! 38 de copii de toate vârstele au participat la una dintre cele mai dificile competiții de profil: 35th Bihor Open, 2nd World European Regional Championships Karate-Kobudo-Parakarate, ce a avut loc la Oradea. 

Peste 700 de concurenți de la 56 de cluburi, reprezentând nu mai puțin de 10 țări  (Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Ucraina, Serbia, Croația, Bangladesh, India, Egipt) s-au reunit pe tatami pentru a-și demonstra măiestria, agilitatea și pentru a dovedi că sunt cei mai buni. 

Clubul K-ZE Karate din Timișoara a participat cu 38 de sportivi și s-a întors cu 50 de medalii: 15 medalii de aur, 14 de argint și 21 de bronz. 

Competiția a fost extrem de dificilă, nu doar ca intensitate, deoarece sportivii au avut de-a face cu concurenți foarte puternici, dar și din cauza duratei – 16 ore. Rezultatele însă s-au dovedit a fi pe măsura pregătirii sportivilor timișoreni, K-ZE Karate obținând titlul de vicecampion al competiției, locul secund din cele 56 de cluburi. 

„Următoarea țintă este campionatul Mondial de la Buenos Aires. Avem sportivi foarte buni care demonstrează de fiecare dată că sunt extrem de bine pregătiți, însă ce ne împiedică sunt costurile mari. Vom începe o campanie de strângere de fonduri pentru că acești copii excepționali merită să își demonstreze valoarea la nivel mondial, ei vor reprezenta cu mândrie România și ar fi păcat să rămână acasă!”, a spus sensei Alexandra Pop (4 Dan), coordonatoarea și antrenorul principal al Clubului Sportiv K-ZE Karate. 

Datorită rezultatelor excelente, toți sportivii de peste 10 ani care au obținut o medalie de aur la competiția de la Oradea, vor primi din toamnă și bursă școlară.

Campionii: 

Nume sportivMedalii obținuteTitlu
Lungu Dennis Florin2 medalii de aurDublu campion european pe educație, dublu campion national
Nuțu Lucas Gabriel 1 medalie de aurCampion european pe educatie 
Mitrică Roxana Andreea 1 medalie de aur,1 bronzCampioana europeana pe educatie, campioana nationala 
Maier Karina Timea 1 medalie de aur Campioana europeana pe educatie
Olariu Raysa Patrisia Elena 1 medalie de aur,1 bronz Campioana europeana pe educatie 
Hadarag Sara Maria 2 medalii de aur,2 medalii argintDubla campioana europeana si mondiala pe educatie 
Nutu Patricia Cosmina 1 medalie de aurCampioana europeana pe educatie 
Grenno Stefano 1 medalie de aurCampion european pe educatie 
Burciu Ana Ilinca 2 medalii de aurDubla campioana europeana 
Varga Bogdan Cristian 1 medalie de aur,1 argint Campion european pe educatie ,vicecampion mondial pe educatie
Sas Marc 1 medalie de aur,1 argintCampion european pe educatie ,vicecampion mondial pe educatie
Besnea Ava Maria 1 medalie de aur,2 argint Campioana europeana educatie,vicecampioana mondiala 


Felicitări tuturor sportivilor!

DESPRE 

Clubul Sportiv K-ZE KARATE este din Timișoara și a fost înființat acum 4 ani, cu scopul de a oferi un mediu pozitiv și disciplinat ca toți sportivii, de la cei începători la avansați să își atingă maximum de potențial. Toți sportivii sunt încurajați, prind încredere în ei, învață ce e prietenia și sunt educați să fie mai buni ca oameni. Sportivii clubului au adus deja numeroase premii naționale și internaționale: în 2023, clubul obținând medalia de aur la Campionatul European de Karate IKU din Slovenia. 

Sensei Alexandra Pop are centura neagră 4 Dan și este maestru emerit al sportului. Ea este coordonatoarea și antrenorul principal al Clubului Sportiv K-ZE Karate și este multiplă campioană națională și internațională, iar de câțiva ani și-a dedicat timpul să antreneze micii

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel