fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂHunedoreanul Siegfried Mureşan își anunţă candidatura pentru un nou mandat de vicepreşedinte...

Hunedoreanul Siegfried Mureşan își anunţă candidatura pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European

Publicat în

spot_img
spot_img

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a anunţat, marţi, că va candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Grupului PPE. Liberalul a mai precizat că îşi propune, în următorul mandat, că să apere în continuare fondurile europene alocate României şi interesele fermierilor români, să sprijine crearea unei majorităţi proeuropene în Parlamentul European, formată din Grupul PPE, din Socialiştii Europeni şi din Grupul Renew şi să susţină Republica Moldova în procesul de aderare la UE.

„Candidez la prima funcţie importantă pentru România din noul mandat al Parlamentului European. Mâine, la 10 zile de la alegerile europarlamentare, voi candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Am deţinut această funcţie şi în precedentul mandat de europarlamentar, coordonând poziţiile grupului în ceea ce priveşte bugetul Uniunii Europene şi politica agricolă europeană. Prin această funcţie, am obţinut sprijinul Grupului PPE pe toate voturile importante în Parlamentul European privind alocarea de fonduri europene pentru România. De asemenea, am obţinut sprijinul Grupului PPE pentru apărarea intereselor fermierilor români şi pentru sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova”, a scris Siegfried Mureşan, marţi pe Facebook.

Liberalul a anunţat şi ce îşi propune în următorul mandat.„Să apăr în continuare fondurile europene alocate României; Să apăr în continuare interesele fermierilor români; Să sprijin crearea unei majorităţi proeuropene în Parlamentul European, formată din Grupul PPE, din Socialiştii Europeni şi din Grupul Renew. Astfel, europarlamentarii extremişti, antieuropeni, precum AUR, vor fi izolaţi şi nu vor putea influenţa deciziile europene; Să susţin Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, a completat Mureşan.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Noi alegeri în două comune din judeţele Mureş şi Alba

Un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar are loc duminică pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj din comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga, judeţul Alba.

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,