fbpx
22.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALTrafic feroviar oprit temporar între Topliţa şi Lunca Bradului, după ce mai...

Trafic feroviar oprit temporar între Topliţa şi Lunca Bradului, după ce mai mulți copaci au căzut pe calea ferată

Publicat în

spot_img
spot_img

Traficul feroviar este oprit temporar duminică, între Topliţa şi Lunca Bradului, pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe calea ferată, două trenuri de călători fiind oprite în staţii. După curăţarea liniei şi reînscrierea în circulaţie a celor două trenuri, se vor desfăşura lucrările pentru înlocuirea firului de contact rupt şi a altor componente avariate.

”Circulaţia feroviară este oprită temporar la această oră pe intervalul Lunca Bradului  – Topliţa (linie simplă), unde personalul feroviar acţionează pentru îndepărtarea din gabaritul liniei a copacilor rupţi de furtuna din cursul nopţii”, anunţă duminică dimineaţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Personalul feroviar din staţiile Topliţa şi Deda intervine pentru eliberarea liniei de cale ferată, iar lucrările pentru înlocuirea firului de contact rupt şi a altor componente avariate se vor derula după reînscrierea în circulaţie a celor 2 trenuri oprite temporar în Lunca Bradului şi Răstoliţa – IR 10731 şi IRN 407 – care vor fi dublate cu locomotivă Diesel pe zona fără tensiune în linia de contact.

Compania dă asigurări că personalul feroviar al SRCF Braşov intervine deja în zona respectivă pentru îndepărtarea copacilor şi eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar pentru trenurile staţionate temporar să se reia în condiţii de siguranţă.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Restricții de circulație pentru maşinile mai mari de 7,5 tone din cauza caniculei

Potrivit CNAIR, aceste restricţii sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, Cod Portocaliu şi Cod Roşu – val de căldură persistent, caniculă şi disconfort termic accentuat.