fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAConcurs de airsoft cu participare internațională, în week-end, la Alba Iulia

Concurs de airsoft cu participare internațională, în week-end, la Alba Iulia

Publicat în

spot_img
spot_img

Echipe din Bucureşti, Suceava, Constanţa, Reşiţa, Miercurea Ciuc, Făgăraş, Mediaş, Cluj-Napoca, Deva, Bistriţa-Năsăud, Turda şi una din Serbia se vor întrece într-un concurs de airsoft, care va avea loc la acest sfârşit de săptămână în Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat transmis de către Primăria municipiului Alba Iulia, evenimentul „Adventure Airsoft Contest IV” se va desfăşura sâmbătă şi duminică în Cetatea Alba Carolina şi în poligonul militar, printr-un parteneriat al autorităţilor locale cu Asociaţia de Airsoft „Super Daddys”.

Vor fi organizate trei competiţii diferite – „Pyramid Tournament”, „Ultimate Contest”, ambele în poligonul militar, şi „Tir airsoft” pentru amatori, în Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina.

„‘Pyramid Tournament’ este un concurs pe echipe de tip ‘skirmish’, desfăşurat în stil piramidă. Cele 16 echipe participante sunt împărţite în patru grupe, iar după ce joacă între ele, cele mai bine două clasate merg mai departe către finale. În acest an, avem cea mai consistentă prezenţă de până acum la un concurs de airsoft, fiind prezente echipe din Bucureşti, Suceava, Constanţa, Reşiţa, Miercurea Ciuc, Făgăraş, Mediaş, Cluj-Napoca, Deva, Bistriţa-Năsăud, Turda şi o echipă din Serbia”, se arată în comunicat.

„Ultimate Contest” este concursul individual, care combină aptitudinile de angajare a diferitelor tipuri de ţinte la un nivel de efort ridicat. „Fiecare concurent are de finalizat două stagii diferite, unde punctele strânse şi timpul în care a parcurs traseul sunt scopul principal, menţionează sursa citată”, care adaugă că acest concurs este organizat în parteneriat cu clubul sportiv „Lupii Deva”.

În ceea ce priveşte concursul de Tir pentru amatori, doritorii se pot înscrie la faţa locului şi vor putea participa la concursul pentru câştigarea unei replici de pistol de tip airsoft.

Airsoftul, care a început ca un joc de simulări militare, a fost decretat sport în România în 2010. Cei care-l practică spun că este un sport în care primează disciplina, fair-play-ul şi spiritul de echipă. Pe teritoriul ţării noastre activează peste 80 de asociaţii sportive şi echipe de airsoft, cu peste 1.200 de jucători activi profesionişti.

Redactia

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel