15.8 C
Cluj-Napoca

Cine suntem

Suntem un grup de jurnaliști, specialiști în comunicare și experți în domeniul marketing și social-media. www.stiriletransilvaniei.ro este – în primul rând – un agregator, o platformă media ce își propune să adune din cele mai diferite surse, să filtreze și apoi să difuzeze știrile de interes din zona Transilvaniei. Platforma stiriletransilvaniei.ro este susținută financiar EXCLUSIV din donații și publicitate comercială neinfluențată politic.

Portalul STIRILE TRANSILVANIEI este deținut de SC HANIS EVIMEL SRL cu sediul in Deva, judetul Hunedoara.

Ce obiective avem

Dorim să aducem în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

Toate acestea pot constitui imboldul pentru ca restul țării să calce pe urmele ardelenilor și să prospere împreună.

Ceea ce facem noi este să aducem în fața dumneavoastră, cititorii, doar conținuturi de calitate, verificate și de încredere. Milităm pentru combaterea fenomenului fake-news și susținem buna înțelegere între toate etniile care locuiesc în Transilvania.

Credem cu tărie că știrile trebuie să îi ajute pe cititori să afle lucruri de interes și nicidecum să sperie, să influențeze sau să provoace.

Nu suntem nici de ”stânga” nici de ”dreapta”, nu răspundem decât în fața cititorilor și nu publicăm altceva decât conținuturi de calitate.

Fără ură și părtinire

Materialele pe care le veți citi aici sunt elaborate într-un stil neutru, fără interpretări, fără manipulări, fără interese ascunse, fără ură și părtinire. Doar informație pură.

Transilvania este locul în care, de mai bine de o mie de ani, etniile care au locuit-o au reușit să găsească o cale pentru buna conviețuire. Istoria nu a fost întotdeauna fericită și nu puține au fost momentele în care locuitorii Transilvaniei s-au confruntat unii cu alții. Noi credem că istoria trebuie cunoscută, exact așa cum a fost ea, fie că place, fie că nu place uneia sau alteia dintre etniile ce locuiesc aici.

Dincolo de istorie, ne-am propus să aducem în fața cititorilor tradițiile culinare deosebite, dar și zonele turistice transilvane, atât de îndrăgite de români și străini deopotrivă.

ECHIPA

Andrei Nistor

Fondator

Jurnalist de presă scrisă, radio și televiziune, Andrei este fondatorul publicației.

Anitta Pelin

Jurnalist

Răzvan Idvorean-Anițescu

Jurnalist

Daniel I. Iancu

Jurnalist

Istoric, jurnalist și om de cultură hunedorean

Ioan Vasiu

Jurnalist

Poet, critic și jurnalist român. Redactor șef al săptămânalului Palia Expres din Orăștie și fondator al Radio Color Orăştie. Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, al Societății Scriitorilor Români din Basarabia și Uniunii Scriitorilor Europeni din Moldova.

jr. Ion Nistor

Jurist

Juristul Ion NISTOR este licențiat al Facultății de Drept „I.C. Drăgan” din Lugoj și Absolvent al Institutului Militar de Geniu, Construcții și Căi Ferate ,,Panait Donici” din Rm. Vâlcea. Are o bogată experiență în domeniul consilierii juridice (unități școlare de nivel preuniversitar de stat și privat, asociații și fundații), în administrația publică (consilier, expert, referent de specialitate), dar și o bogată experiență în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale.