fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFinala stagiunii 2019/2020 a Filarmonicii ,,Transilvania” se va ,,juca” pe Cluj Arena

Finala stagiunii 2019/2020 a Filarmonicii ,,Transilvania” se va ,,juca” pe Cluj Arena

Publicat în

spot_img
spot_img

Filarmonica de Stat ,,Transilvania” din Cluj-Napoca își dă întâlnire din nou cu publicul, pe Cluj Arena, joi, de la ora 18.00, unde va ,,juca” FINALA stagiunii 2019/2020.

A fost cea mai diferită și mai provocatoare stagiune din istoria Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, afectată de pandemia de coronavirus, cu proiecte neconvenționale, muzică din izolare, concerte outdoor, distanțare, ploi și anulări de concerte, prelungirea stagiunii. De aceea, 17 iulie va fi finala unei competiții din care Filarmonica a ieșit câștigătoare, pentru că, în ciuda tuturor piedicilor, a reușit să ofere muzică live și să aibă public real, nu doar virtual.

Vor ,,juca” iar Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat ,,Transilvania” și tot cu Gabriel Bebeșelea ,,la pupitru”.

Și, cum toate meciurile încep cu un imn, concertul va începe cu imnul încoronării regelui George al II-lea, ,,Zadok the Priest” de Handel, piesă care stă și la baza imnului Champions League.

Intrarea este liberă, dar e condiționată de rezervarea în prealabil a unui bilet prin platforma Entertix, la linkul din eveniment. Locurile sunt limitate la maxim 500.

Rezervări AICI.

(FOTO CREDIT: Facebook / Filarmonica de Stat Transilvania)

Ioana Pop

Articole recente

Biserica din lemn din Ghioncani a ars în cursul nopții trecute

Biserica a ars, în totalitate, fără a fi înregistrate victime.

Acțiune de suflet a Organizației TSD Baia Mare

În ultimele zile, tinerii social democrați din Baia Mare s-au mobilizat pentru a aduce...

Mitropolitul Ioan al Banatului: ”Hristos Şi-a biruit moartea Sa, dar şi moartea noastră”

El îndeamnă la iubirea şi ajutorarea aproapelui, aşa cum Iisus a făcut pe cruce, mântuindu-l pe tâlharul care s-a smerit în ultimul ceas şi alături de care Cel Înviat a treia zi I S-a arătat Tatălui.

„Rădăcinile Credinţei: Călătorie prin Timp şi Cunoaştere” – expoziţie de carte religioasă veche (1588-1856), la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Vizitatorii vor putea descoperi şi ex-librisuri din patrimoniul familiei Ghica, cu semnătura lui Dimitrie Ghica, un exemplar din Descrierea Moldovei, de Dimitrie Cantemir, tipărită în 1825, la Mănăstirea Neamţ sau Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie, Bucureşti (1843).

Mai multe articole de același fel