fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTEchipajul României de 8+1 feminin, a cucerit medalia de aur la Campionatele...

Echipajul României de 8+1 feminin, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la München

Publicat în

spot_img
spot_img

Un nou rezultat de excepție pentru sportul din România.

Echipajul feminin de 8+1 al României, a cucerit duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la München.

Medalia de argint a revenit echipajului din Marea Britanie, iar cea de bronz sportivelor din Țările de Jos.

Medalia de aur pentru România, a fost cucerită de un echipaj format din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu.

Bilanțul delegației României la Campionatele Europene de canotaj de la München: 5 medalii de aur (dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Sâmbătă, înotătorul român David Popovici, a devenit campion european și a stabilit un nou record mondial la proba de 100 metri liber, la Campionatul European de natație de la Roma.

Sorin Giurca

Articole recente

Biserica din lemn din Ghioncani a ars în cursul nopții trecute

Biserica a ars, în totalitate, fără a fi înregistrate victime.

Acțiune de suflet a Organizației TSD Baia Mare

În ultimele zile, tinerii social democrați din Baia Mare s-au mobilizat pentru a aduce...

Mitropolitul Ioan al Banatului: ”Hristos Şi-a biruit moartea Sa, dar şi moartea noastră”

El îndeamnă la iubirea şi ajutorarea aproapelui, aşa cum Iisus a făcut pe cruce, mântuindu-l pe tâlharul care s-a smerit în ultimul ceas şi alături de care Cel Înviat a treia zi I S-a arătat Tatălui.

„Rădăcinile Credinţei: Călătorie prin Timp şi Cunoaştere” – expoziţie de carte religioasă veche (1588-1856), la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Vizitatorii vor putea descoperi şi ex-librisuri din patrimoniul familiei Ghica, cu semnătura lui Dimitrie Ghica, un exemplar din Descrierea Moldovei, de Dimitrie Cantemir, tipărită în 1825, la Mănăstirea Neamţ sau Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie, Bucureşti (1843).

Mai multe articole de același fel