fbpx
spot_img
11.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘCrimă șocantă în Maramureș. O femeie și-a sufocat copilul de 10 ani,...

Crimă șocantă în Maramureș. O femeie și-a sufocat copilul de 10 ani, apoi a încercat să se sinucidă

Publicat în

spot_img
spot_img

O femeie din localitatea Bozânta Mică, comuna Recea, și-a ucis băiatul de 10 ani, sufocându-l în somn, apoi ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată de echipajul medical de la Serviciului de Ambulanță, informează baiamare24.ro.

Din informațiile furnizate de localnici, femeia avea doi băieți: de 10 și 4 ani, iar copilul mai mic a sunat după ajutor spunându-le rudelor că mama lui vrea să îi omoare fratele.

Potrivit sursei citate, procurorii au deschis dosar penal pe numele femeii pentru ucidere. Echipa de anchetă a făcut cercetări la fața locului și urmează să stabilească cum s-a comis crima și tot firul evenimentelor care a dus la această dramă.

Ioana Pop

Articole recente

Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare organizată legal în Hunedoara

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Investiții de milioane de euro: campusul verde și inteligent al Universității Politehnica Timișoara, în inima orașului

Anul 2023, în care s-au aniversat 100 de ani de la inaugurarea primei clădiri proprii a Politehnicii timișorene, a fost un bun prilej pentru regândirea întregului campus al Universității Politehnica Timișoara

Muzeul Ţării Crişurilor găzduiește Conferinţa „România regală, un răstimp de progres”, susținută de Georgeta Filitti, membru de onoare al Academiei Române

Conferința România regală, un răstimp de progres propune publicului bihorean o incursiune în jurul celei mai fascinante femei a secolului XX, Regina Maria, și va fi moderată de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, manager al instituției muzeale.

Mai multe articole de același fel

Construcţia podului rutier de frontieră peste Tisa, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului

Executivul ar putea aproba, în şedinţa de marţi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa, la graniţa dintre cele două state, în zona localităţilor Sighetu Marmaţiei - Bila Tserkva.

Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş: „Candidez pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş alături de o echipă de profesionişti”

Deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, liderul judeţean al PSD şi candidat al formaţiunii social-democrate la preşedinţia CJ Maramureş a arătat că va candida alături de o echipă de medici, profesori, ingineri, oameni care reprezintă întreg judeţul Maramureş.