fbpx
spot_img
14.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘAeroportul din Timișoara reia cursele charter de vacanță

Aeroportul din Timișoara reia cursele charter de vacanță

Publicat în

spot_img
spot_img

Aeroportul Internațional din Timișoara reia, începând din 1 iulie, cursele charter spre Grecia.

Turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească, a anunțat Aeroportul din Timișoara.

Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, operarea destinației Antalya, spre care sunt programate trei zboruri săptămânale.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom, începând din 16 iulie până în 30 august 2020, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

,,Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă,  pot alege, în funcție de situația epidemiologică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an.”, spune directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Ioana Pop

Articole recente

România a învins Ungaria, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Hochei de la Bolzano

Tricolorii, care veneau după două eşecuri cu acelaşi scor, 1-6, în faţa celor mai puternice echipe din grupă, Italia şi Slovenia, s-au impus dramatic, prin golul lui Otto Sandor Szekely (59:09).

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan și anunță că vor deschide circulația mai devreme decât de obicei

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea grupul de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România

Mai multe articole de același fel

Program pilot în premieră națională: vouchere culturale pentru studenții Universității Politehnica Timișoara

Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea culturală rămâne la fel de importantă pentru UPT și în 2024.