fbpx
spot_img
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTMiercuri, ora 19:00 Sepsi Sfântu Gheorghe -CFR Cluj. Duel pentru un loc...

Miercuri, ora 19:00 Sepsi Sfântu Gheorghe -CFR Cluj. Duel pentru un loc în finala Cupei României

Publicat în

spot_img
spot_img

Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj se întâlnesc miercuri, 26 aprilie, cu începere de la ora 19.00, în prima semifinală din Cupa României, partidă care se va disputa într-o singură manșă.

Covăsnenii au câștigat Grupa A din faza grupelor Cupei României, cu maximum de puncte, echipa antrenată de Cristiano Bergodi, triumfând în toate cele trei partide: 3-1 cu Petrolul, 3-2 cu Dinamo şi 4-0 cu FC Voluntari.

În sferturile de finală, Sepsi a trecut pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de CS Mioveni.

Sepsi este deținătoarea Cupei României, covăsnenii câștigând trofeul după finala câștigată în fața celor de la Voluntari, scor 2-1, într-o partidă disputată pe Stadionul Giuleşti.

Sepsi a mai pierdut o finală, în ediţia 2019-2020, 0-1 cu FCSB la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești.

CFR Cluj a câștigat Grupa C din faza grupelor Cupei României, echipa din Gruia înregistrând 1 victorie și 2 rezultate de egalitate: 5-0 cu Dumbrăviţa, 1-1 cu U Cluj şi 0-0 cu Farul Constanţa.

În sferturile de finală, echipa pregătită de Dan Petrescu a trecut de FC Argeș, cu scorul de 1-0.

CFR Cluj are în palmares patru trofee ale Cupei României, cucerite în 2008, 2009, 2010 şi 2016, şi a mai pierdut o finală, în 2013.

Sorin Giurca

Articole recente

Muzeul Ţării Crişurilor găzduiește Conferinţa „România regală, un răstimp de progres”, susținută de Georgeta Filitti, membru de onoare al Academiei Române

Conferința România regală, un răstimp de progres propune publicului bihorean o incursiune în jurul celei mai fascinante femei a secolului XX, Regina Maria, și va fi moderată de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, manager al instituției muzeale.

Secretar de stat, despre Autostrada Sibiu-Piteşti: Progresul fizic a trecut de 67% pe Secţiunea 5

Secțiunea 5 are 32 de kilometri și leagă Curtea de Argeș de Pitești

România a învins Ungaria, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Hochei de la Bolzano

Tricolorii, care veneau după două eşecuri cu acelaşi scor, 1-6, în faţa celor mai puternice echipe din grupă, Italia şi Slovenia, s-au impus dramatic, prin golul lui Otto Sandor Szekely (59:09).

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan și anunță că vor deschide circulația mai devreme decât de obicei

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac

Mai multe articole de același fel