fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVolei Alba Blaj desemnată cea mai bună echipă de club din voleiul...

Volei Alba Blaj desemnată cea mai bună echipă de club din voleiul feminin românesc în anul 2023

Publicat în

spot_img
spot_img

Campioana României Volei Alba Blaj a fost desemnată marți, în cadrul „Galei voleiului românesc”, organizată de Federația Română de Volei, cea mai bună echipă de club din voleiul feminin românesc în 2023.

Echipa din „Mica Romă” a primit titlul de „cel mai bun club de senioare în anul 2023” în România, în cadrul galei din București.

În anul 2023, Volei Alba Blaj a câștigat al 7 titlu de campioană a României la volei feminin, finalistă a Cupei CEV 2023, câștigătoare a Supercupei României 2023 și participantă în grupele Ligii Campionilor 2024.

Sorin Giurca

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel