fbpx
spot_img
21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADColoane de mașini la frontiera cu Ungaria, după ce sistemul informatic al...

Coloane de mașini la frontiera cu Ungaria, după ce sistemul informatic al autorităţilor maghiare s-a defectat

Publicat în

spot_img
spot_img

Coloane de maşini sunt înregistrate, miercuri dimineaţă, înainte de principalele puncte de trecere a frontierei cu Ungaria din judeţul Arad, după ce sistemul informatic al autorităţilor maghiare s-a defectat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă, a declarat că „sistemul informatic al autorităţilor de frontieră maghiare este nefuncţional şi se lucrează la remedierea problemelor”.

„Frontiera poate fi tranzitată de către cetăţenii statelor Uniunii Europene, iar cetăţenii din statele terţe vor trebui să aştepte până la remedierea defecţiunii”, a spus Dincă.

La Nădlac II, sunt patru coloane de maşini pe arterele dedicate traficului uşor şi turistic, iar timpul de aşteptare pentru a se intra în Ungaria este de cel puţin o oră. La Nădlac I, se aşteaptă aproximativ 50 de minute în coloană.

Pe sensul de intrare în România, doar la Nădlac II se înregistrează timp mare de aşteptare, de 50 de minute.

Şi în cazul traficului greu, şoferii aşteaptă în coloane pentru a ieşi din România. La Nădlac II, unde coloana de camioane este lungă de trei kilometri, se stă 90 de minute, la Nădlac I – 100 de minute şi la Vărşand – 60 de minute. 

Ioana Pop

Articole recente

Biserica din lemn din Ghioncani a ars în cursul nopții trecute

Biserica a ars, în totalitate, fără a fi înregistrate victime.

Acțiune de suflet a Organizației TSD Baia Mare

În ultimele zile, tinerii social democrați din Baia Mare s-au mobilizat pentru a aduce...

Mitropolitul Ioan al Banatului: ”Hristos Şi-a biruit moartea Sa, dar şi moartea noastră”

El îndeamnă la iubirea şi ajutorarea aproapelui, aşa cum Iisus a făcut pe cruce, mântuindu-l pe tâlharul care s-a smerit în ultimul ceas şi alături de care Cel Înviat a treia zi I S-a arătat Tatălui.

„Rădăcinile Credinţei: Călătorie prin Timp şi Cunoaştere” – expoziţie de carte religioasă veche (1588-1856), la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Vizitatorii vor putea descoperi şi ex-librisuri din patrimoniul familiei Ghica, cu semnătura lui Dimitrie Ghica, un exemplar din Descrierea Moldovei, de Dimitrie Cantemir, tipărită în 1825, la Mănăstirea Neamţ sau Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie, Bucureşti (1843).

Mai multe articole de același fel