fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINUn autobuz care transporta elevi a luat foc la Moldova Nouă

Un autobuz care transporta elevi a luat foc la Moldova Nouă

Publicat în

spot_img
spot_img

Un autobuz care transporta 30 de elevi a luat foc, marţi dimineaţa, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, fără să fie semnalate victime, au informat IPJ şi ISU Caraş-Severin.

Autobuzul circula de la Berzasca spre Moldova Nouă, iar la momentul incendiului, care s-a manifestat iniţial la compartimentul motor, toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit, produs la compartimentul motor al autovehiculului”, a precizat ISU Caraş-Severin.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz cercetările continuă pentru infracţiunea de distrugere din culpă. 

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

Kelemen Hunor, despre băiatul maghiar agresat de doi colegi de lot, în cantonament: Ajunge! 

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a reacţionat, după ce un băiat maghiar în vârstă 15 ani a fost agresat de doi colegi de lot, într-un cantonament de la Reşita, în timpul unei petreceri cu alcool şi ţigări

Morile de apă din Banatul de Munte, promovate în Ungaria

Morile de apă de la Rudăria, din Banatul de Munte sau chiar cele mari, din județul Timiș, continuă să fie promovate peste hotare, într-un efort de a atrage atenția asupra patrimoniului mulinologic extraordinar de bogat din Banat