fbpx
spot_img
16.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINUn autobuz care transporta elevi a luat foc la Moldova Nouă

Un autobuz care transporta elevi a luat foc la Moldova Nouă

Publicat în

spot_img
spot_img

Un autobuz care transporta 30 de elevi a luat foc, marţi dimineaţa, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, fără să fie semnalate victime, au informat IPJ şi ISU Caraş-Severin.

Autobuzul circula de la Berzasca spre Moldova Nouă, iar la momentul incendiului, care s-a manifestat iniţial la compartimentul motor, toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit, produs la compartimentul motor al autovehiculului”, a precizat ISU Caraş-Severin.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz cercetările continuă pentru infracţiunea de distrugere din culpă. 

Ioana Pop

Articole recente

Cele mai bune șase echipe din țară vor lupta la Blaj pentru titlul național. Cerasella Șerban, CSȘ Bega Timișoara: ”Vrem să obținem o medalie,...

Cei care vor merge să urmărească meciurile din Alba Blaj Arena, vor avea ocazia de a le vedea jucând și pe multe din componentele naționalei U18 a României.

Nunţiul Apostolic agreat pentru România şi Republica Moldova Mons. Giampiero Gloder, a sosit în țară

Arhiepiscopul Giampiero Gloder, Ambasadorul agreat al Sfântului Scaun în România, a sosit la Bucureşti

Construcţia podului rutier de frontieră peste Tisa, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului

Executivul ar putea aproba, în şedinţa de marţi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa, la graniţa dintre cele două state, în zona localităţilor Sighetu Marmaţiei - Bila Tserkva.

Heritage Hub Râșnov oferă o vacanță pentru suflet călătorind prin istorie

Evenimente culturale, drumeții în natură, experiențe medievale la Cetate, povești despre case și oameni, școli de vară cu Toader Paleologu, competiții sportive, festivaluri, produse locale ș.a. Poți să vii iarna, primăvara, vara sau toamna, la Râșnov mereu e ceva de făcut.

Mai multe articole de același fel

Asociaţia ”Acasă în Banat” a lansat campania pascală ”Dar din Dar”, pentru familii nevoiaşe

Cei care doresc să contribuie la campania "Dar din Dar" pot face o donaţie în contul Asociaţiei Acasă în Banat, menţionând numele campaniei: "Dar din Dar" sau pot oferi pachete cu alimente neperisabile în termen de valabilitate.

Kelemen Hunor, despre băiatul maghiar agresat de doi colegi de lot, în cantonament: Ajunge! 

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a reacţionat, după ce un băiat maghiar în vârstă 15 ani a fost agresat de doi colegi de lot, într-un cantonament de la Reşita, în timpul unei petreceri cu alcool şi ţigări