fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘEleva care l-a înjunghiat pe un adolescent pe o stradă din Timişoara...

Eleva care l-a înjunghiat pe un adolescent pe o stradă din Timişoara riscă să fie exmatriculată

Publicat în

spot_img
spot_img

Conducerea liceului unde învaţă eleva care a înjunghiat un tânăr pe o stradă din Timişoara, în urma unui conflict mai vechi, afirmă că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată. Starea victimei acesteia, tânărul de 16 ani, este stabilă, iar medicii l-au depistat cu COVID-19.

Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei trei elevi a început încă de marţi, în autogara din Timişoara, şi a continuat miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 aflată în apropierea centrului oraşului Timişoara.

Fata este din localitatea Tormac şi urma un program de consiliere psihologică, în cadrul liceului unde învaţă. La Liceul Alimentar din Timişoara, unde învaţă tânăra, s-a întrunit comisia de disciplină, iar pentru actele de violenţă, fata ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată, la care se adaugă scăderea notei la purtare. 

„Au fost identificaţi doi elevi de la noi din şcoală, o fată şi un băiat, şi a venit Poliţia şi i-a ridicat, de la oră i-a luat, chiar s-a sunat de ieşire şi a venit Poliţia şi i-a luat de la oră. Sunt în clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul şcolii. Fata este în consiliere la psihologul şcolii, s-a luat legătura şi cu părinţii şi se va aplica regulamentul şcolar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timişoara. 

În ceea ce-l priveşte pe adolescentul atacat cu cuţitul, acesta este în stare stabilă, iar medicii l-au depistat ca fiind infectat cu COVID-19. Un adolescent a fost înjunghiat, miercuri, pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat cu un cuţit, înjunghiindu-l în zona pieptului. Adolescentul a fost dus la spital, iar starea lui este stabilă. Agresorii sunt în clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara, iar victima lor are 16 ani şi este elev la Liceul Energetic. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

Ioana Pop

Articole recente

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan și anunță că vor deschide circulația mai devreme decât de obicei

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea grupul de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România

Șoferi vitezomani prinși conducând cu peste 19o de kilometri pe oră, pe A1, Deva – Arad

Doi cetățeni străini - unul maghiar și altul austriac - au fost prinși pe picior greșit pe A1

Mai multe articole de același fel

Program pilot în premieră națională: vouchere culturale pentru studenții Universității Politehnica Timișoara

Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea culturală rămâne la fel de importantă pentru UPT și în 2024.