fbpx
spot_img
14.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEFostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire de polițiști. Unde a...

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire de polițiști. Unde a fugit

Publicat în

spot_img
spot_img

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv, joi, la trei ani şi 10 luni de închisoare, a fost dat în urmărire, potrivit anunţului publicat pe site-ul Poliţiei Române.

Surse din MAI au declarat că Dragomir ar fi plecat din țară înainte ca instanța să anunțe sențința în dosarul său. Dragomir ar fi ieșit din țară miercuri, potrivit Digi24.ro.

Poliția l-a dat în urmărire joi seară.

Daniel Dragomir figurează la persoane urmărite, după ce oamenii legii au efectuat verificări la mai multe adrese şi nu a fost găsit. Acesta ar fi trebuit să se predea poliției, pentru a fi dus la penitenciar să-și înceapă pedeapsa.

„Împotriva numitului Daniel Dragomir, Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii 9358 din data de 18 iunie, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, spălare de bani şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată”, se mai arată în anunţul de pe site-ul Poliției Române.

Ioana Pop

Articole recente

România a învins Ungaria, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Hochei de la Bolzano

Tricolorii, care veneau după două eşecuri cu acelaşi scor, 1-6, în faţa celor mai puternice echipe din grupă, Italia şi Slovenia, s-au impus dramatic, prin golul lui Otto Sandor Szekely (59:09).

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan și anunță că vor deschide circulația mai devreme decât de obicei

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea grupul de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România

Mai multe articole de același fel

După ce a fost numit timp de zece ani corupt și hoț, fostul primar al comunei arădene Vinga a fost declarat NEVINOVAT printr-o sentinţă...

Fostul primar al comunei arădene Vinga Lucian Stoicu, condamnat în 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie, a fost declarat nevinovat printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Timişoara, care a venit la un an după ce fostul edil obţinuse o soluţie favorabilă şi despăgubiri la CEDO.