fbpx
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident grav pe autostrada A1 | A fost activat Planul Roşu de...

Accident grav pe autostrada A1 | A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Publicat în

spot_img
spot_img

Nouă persoane au fost rănite în accidentul rutier de pe A1 de joi dimineaţă – un bărbat are traumatism grav la un picior şi urmează să fie preluat de elicopterul SMURD, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„În acest moment, toate cele 9 persoane au fost asistate medical, toate sunt conştiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat şi o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulanţele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu”, a precizat Andreea Ştefan.

În accident sunt implicate două autotrenuri şi o camionetă, traficul fiind blocat pe A1, km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu – Sebeş, potrivit Poliţiei.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

„Bilanţ final: toate cele 9 victime vor fi transportate la spital. Una de elicopterul SMURD, 4 de către echipajele ISU şi 4 de către echipajele SAJ”, a arătat Andreea Ştefan.

În accident au fost implicate două camionete şi un TIR pe A1, la km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu – Sebeş, potrivit Poliţiei.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel