fbpx
spot_img
10.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘUrmărire cu împușcături la Timișoara

Urmărire cu împușcături la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Urmărire cu împușcături la Timișoara. Polițiștii au tras 9 focuri de avertisment pentru a opri o mașină plină cu migranți, condusă de un bărbat cu dublă cetățenie româno-molodovenească.

Mașina fugarilor nu a oprit la un control de rutină.

S-a ciocnit cu două autoturisme apoi s-a oprit în afara drumului. Înăuntru se aflau un cetățean din Egipt, 4 din Siria și unul din Yemen intrați legal în România.

Singurul care avea probleme era chiar șoferul moldovean. Bărbatul nu a oprit pentru că știa că este căutat de poliție pentru trafic de migranți. S-a speriat și a încercat să fugă dar a fost prins.

Ioana Pop

Articole recente

Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare organizată legal în Hunedoara

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Investiții de milioane de euro: campusul verde și inteligent al Universității Politehnica Timișoara, în inima orașului

Anul 2023, în care s-au aniversat 100 de ani de la inaugurarea primei clădiri proprii a Politehnicii timișorene, a fost un bun prilej pentru regândirea întregului campus al Universității Politehnica Timișoara

Muzeul Ţării Crişurilor găzduiește Conferinţa „România regală, un răstimp de progres”, susținută de Georgeta Filitti, membru de onoare al Academiei Române

Conferința România regală, un răstimp de progres propune publicului bihorean o incursiune în jurul celei mai fascinante femei a secolului XX, Regina Maria, și va fi moderată de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, manager al instituției muzeale.

Mai multe articole de același fel