fbpx
spot_img
21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTFetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi, în stare gravă după ce s-a...

Fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi, în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală

Publicat în

spot_img
spot_img

O fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi este în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală, incidentul având loc miercuri după-amiază, potrivit datelor transmise de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

„Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării au găsit fetiţa de 12 ani inconştientă, cu un traumatism cranian grav şi în episoade de convulsii repetate”, a informat reprezentantul Ambulanţei.

Fetiţa a fost stabilizată şi s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD, care a preluat victima pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Din primele informaţii, fetiţa ar fi căzut pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict cu un elev mai mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

„Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi, în urma unui conflict verbal, ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăieşti. În urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii, rămânând inconştientă”, a precizat IPJ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Adrian Meitner

Articole recente

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan și anunță că vor deschide circulația mai devreme decât de obicei

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac

Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi de traficanţii de migranţi

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea grupul de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România

Șoferi vitezomani prinși conducând cu peste 19o de kilometri pe oră, pe A1, Deva – Arad

Doi cetățeni străini - unul maghiar și altul austriac - au fost prinși pe picior greșit pe A1

Mai multe articole de același fel