fbpx
spot_img
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVolei Alba Blaj desemnată cea mai bună echipă de club din voleiul...

Volei Alba Blaj desemnată cea mai bună echipă de club din voleiul feminin românesc în anul 2023

Publicat în

spot_img
spot_img

Campioana României Volei Alba Blaj a fost desemnată marți, în cadrul „Galei voleiului românesc”, organizată de Federația Română de Volei, cea mai bună echipă de club din voleiul feminin românesc în 2023.

Echipa din „Mica Romă” a primit titlul de „cel mai bun club de senioare în anul 2023” în România, în cadrul galei din București.

În anul 2023, Volei Alba Blaj a câștigat al 7 titlu de campioană a României la volei feminin, finalistă a Cupei CEV 2023, câștigătoare a Supercupei României 2023 și participantă în grupele Ligii Campionilor 2024.

Sorin Giurca

Articole recente

Municipiul Braşov, al doilea an în care candidează la titlul de Capitală Verde Europeană

Braşovul este singurul oraş din România care participă la această competiţie şi unul dintre cele nouă municipalităţi care au trecut de prima etapă

Intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge, în cadrul campaniei Blood Network

Persoanele care donează sânge între 18 mai şi 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât şi în Centrele de Transfuzie din ţară, în cadrul campaniei Blood Network ajunsă în acest an la a X-a ediţie, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea.

Iuliu Winkler: Uniunea Europeană trebuie să se schimbe

Uniunea Europeană trebuie să se reîntoarcă la valorile părinților fondatori, să se schimbe, iar politicile sale publice trebuie să fie în slujba cetățenilor, și nu în solda vreunei ideologii, a declarat europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler cu prilejul unei întâlniri pe care a avut-o cu membri ai comunității maghiare din județul Sălaj.

Sute de timișoreni au participat la „Dialogul public cu Garry Kasparov – Provocările Lumii Moderne”, organizat de UPT

În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara a ținut să ofere timișorenilor un eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov

Mai multe articole de același fel